JAG SKA BLI FRI,KÄMPA MOT MÖKRET OCH KOMMA UT STARKARE TILL LIVET.
DET SOM ÄR MITT!

söndag 4 september 2011

.....

Jag klara inte det här. Överätit och hetsat flera dagar nu. känner mig så tjock. Klarar inte de här. Vill inte mer.
Bara att inse ,jag kan inte vara själv, ensamheten stressar mig.

Vet inte hur jag ska äta framöver nu, känns som vad jag äter ,hur jag än äter går jag upp i vikt.......

vill krypa ur mitt skin!

2 kommentarer:

  1. Usch, jag vet hur det känns...!! Jag har precis fått ett återfall. I mitt fall måste jag bryta mönstret. Ofta hjälper det att göra nåt helt annat, jag kan ta en långpromenad o försöka se detaljer. Andas långa djupa andetag och få bort ångesten. Se alla vackra färger, solen, fåglarna. Bara gå och vara. Men känner igen "träsket" du är i. Gräm dig inte över vad du gjort. Försök komma ut o få frisk luft...

    SvaraRadera
  2. tack, försöker att inte slå på mig själv för det som redan skett men det är svårt när man känner konsekvenserna. Vågar inte ställa mig på vågen är så rädd för vad den kommer visa. samtidigt vill jag se om skadan är så stor som jag befarar. blir så arg på min kropp. har haft sådana här hetsperioder förut men inte lagt på mig i vikt men nu, precis innan min behandlingsresa ska börja ja då fläskar jag på mig.
    Jätte bra tips om att distrahera sig. Dock funkar inte det när jag väl kommit in i det sinnesläget. kan inte tänka klart ,är tok stressad i huvudet o inombors. vet inte vart jag ska göra av mig själv .det ända som finns är att trycka i sig mat, massa mat.

    styrka till dig! vi ska komma ur det här! vi faller ner igen men kravlar oss uppåt o kanske lär vi oss något så vi inte går på just den minan igen!

    /A

    SvaraRadera