JAG SKA BLI FRI,KÄMPA MOT MÖKRET OCH KOMMA UT STARKARE TILL LIVET.
DET SOM ÄR MITT!

torsdag 17 november 2011

Stuck

Har hamnat i en låsning.
Kommer inte vidare och vet inte hur jag skall hantera detta. Känner att jag inte tar tillvara på tiden. Sitter bara apatiskt tyst, stirrar mig igenom dagarna. Tolkar in saker i allt folk säger och tycker budskapen sägen emot varan. Känner att jag tappat all kontroll. vet varken ut lr in. måste ta mig vidare.
Men hur?

3 kommentarer:

  1. Min terapeut sa till mig att jag måste hitta tillbaka till det jag tycker är roligt och givande. Lyssna på mitt inre o hitta vad jag brinner för.

    Kan det inte vara en fas i din rehab att du ska sitta o ha tråkigt o inte vara effektiv, för att du ska ha möjlighet att känna efter. Nyttigt att bara slappa o läsa en bok..?!? Eller vad du tror du? Du är ju redan duktg, effektiv o produktiv. Dags att slappa, vara slö, onyttig o egoistisk! Har jag fel? Några förslag: Lyssna på rogivande musik, läsa en bra bok, titta på tv, ta ett arombad, sköta fötterna, sitta på en parkbänk o mata ankor.

    Men jag förstår dig!!! Jag har konstant dåligt samvete när jag är "lat" och inte gör något. Känns fel. Men e ändå helt rätt. Tror att "vanliga" människor gör sånt!

    Stor kram

    SvaraRadera
  2. Det är inget negativt att bara sitta och lyssna och ta in. Du tar in och analyserar dig själv mer än vad man själv förstår i stunden. Jag har ju själv erfarenhet av det. Ofta när jag hade en sådan platå så "rasslade" det till efteråt och jag tog flera steg framåt. Mitt råd är att inte stressa upp dig över detta utan tillåta dig ha sådana här perioder. Stora kramar från mig

    SvaraRadera
  3. Tack snälla ni!
    det är nog det jag måste träna på. (Samtidigt som det är lurigt då detta bland kan leda till att jag börjar äta.) Åh vad jag måste hitta mitt inre, min glöd. Just nu famlat jag i dimma och vet inte vad jag vill,vad jag känner,vem jag är. hoppas den lilla rösten som varit undantryckt kommer tala högt och tydligt snart ,så jag kan höra!

    Malin: jag vet din erfarenhet av denna resa därför betyder det mkt med din komentar. Jag hoppas jag gör det,tar in,och att det ger mig något. Just nu känns det knappt som jag lyssnar. Men kanske gör jag det ändå.trost att tankarna ligger allt som oftast på alla + kilon. hoppas på att ta några kliv snart om inte gigantiska så iallafall märkbara.=)
    Hur har det gått för dig efter avslut?
    stor kram till er bägge!!

    Keep on fighting!

    SvaraRadera